• Behold din C More profil
  Behold din C More profil
  Til Telmore og Yousee kunder
 • Se på flere enheder
  Se på flere enheder
  Tv, tablet og smartphone
 • Download og se offline
  Download og se offline
  I ind- og udland
Særtilbud

29 kr./md i 6 mdr.

 • Fuld adgang til film og serierStream på alle dine enheder
 • Dansk og internationalt indholdNye film og serier hver uge
 • Min. pris i bindingsperiode 174 kr. Efter endt bindingsperiode overgår abonnement til normalpris, såfremt brugeren ikke selv opsiger det.
 • Tilbuddet gælder frem til 27. feb. 2022
Få 2 uger for 0 kr.!

C More

 • Dansk og internationalt indholdNye film og serier hver uge
 • Krimiserier i verdensklasseAnmelderroste krimier
 • Alle børnenes favoritterTegnefilm og serier for hele familien
 • Download og se offlineSe film og serier på alle dine enheder
 • Normalpris 99 kr./md.Ingen bindingstid - afslut når du vil

Premiere den 21. januar

44. Beck film: Beck - Rage Room

En mand findes brutalt myrdet i skoven ved en løbesti. Alex, Steinar og Martin er på stedet og begynder efterforskningen. Josef bliver på eget initiativ indblandet i en skrinlagt efterforskning, hvor han har et personligt forhold til en forbrydelse.

Premiere den 24. januar

Serie: Vanished by the Lake

Fransk dramathrillerserie hvor efterforskeren Lise vender tilbage til sin hjemby for at opklare en sag med en forsvundet teenager. Sagen har uhyggelige ligheder med en lignende sag 15 år tidligere, da Lise mistede to venner – en sag, der aldrig blev opklaret.

Premiere den 24. januar

Serie: The Adulterer

Hollandsk psykologisk krimiserieserie med 7,9 på IMDB. Fotografen Iris og advokaten Willem mødes tilfældigt og straks bliver tiltrukket af hinanden. Men de er begge gift og mens de forsøger at håndtere deres følelser, bliver både de og deres familier involveret i et virvar af korruption, løgne og mord.

Premiere den 24. januar

Serie: Thou Shalt Not Kill

Italiensk krimiserie om den stædige efterforsker Valeria Ferro i Torino, der opklarer komplicerede mord relateret til jalousi, skænderier og undertrykt vrede. Samtidig bliver Valerias mor løsladt i samfundet igen efter 17 års fængselsdom.

Premiere den 24. januar

Serie: Presumed Guilty

Spansk krimiserie om den succesfulde biolog Jon, der konfronteres med en seks år gammel anklage om at være involveret i sin kærestes forsvinden, da han pludselig tvinges til vende hjem til sin fødeby.

Premiere den 24. januar

Serie: The Good Wife

Amerikansk prisbelønnet dramaserie med Julianna Margulies og Chris Noth. Serien handler om Alicia Florrick der prøver at balancere privatlivet med arbejdslivet, da hendes mand fængsles for en sexskandale.

Premiere den 1. februar

Selvhenter

Dansk komedie med Magnus og Emil Millang. Om de brødre, Emil og Magnus, der rejser til Spanien, for at fragte deres døde far hjem. Hvad Emil ikke ved, er at Magnus kun er fulgt med for at få faderens værdifulde Rolexur for at redde en elendig økonomi. Snart begynder den vildeste rejse gennem Europa.

Premiere den 1. februar

Det grå guld

Dansk komedie med blandt andre Birthe Neuman, Kurt Ravn og Lars Knutzon. Anette og Holger tvinges til at forlade deres lejlighed. Samtidigt bliver Anettes gamle ven, John, opsagt fra sit job i banken. Nu planlægger de tre et bankrøveri så de kan tilbringe resten af deres dage under sydens sol.

Premiere den 1. februar

Spillets regler

Dansk satire med Peter Gantzler og Stine Stengade. Manfred er lektor i psykologi og lider af mindreværdskomplekser. Da hans chef begår selvmord, får han chancen for at søge jobbet som professor og bliver besat af tanken om rigdom og berømmelse. Han vil gøre alt for at få stillingen og begynder at bruge beskidte tricks mod sine konkurrenter.

Premiere den 1. februar

Voksne mennesker

Dansk romantisk drama med Bodil Jørgensen, Nicolas Bro og Jakob Cedergren. Daniel lever fra dag til dag med at lave sort arbejde som graffitikunstner. Han sprayer kærlighedserklæringer på husfasader i København, og han flygter fra ubetalte bøder og forfaldne regninger. Men så falder han for den excentriske Franc.

Premiere den 1. februar

I lossens time

Dansk-svensk drama med Sofie Gråbøl. Præsten Helen bliver kaldt til et psykiatrisk hospital for at tale med en ung mand, der har myrdet to mennesker. Forsigtigt må Helen grave i drengens fortid for at forstå, hvad der gjorde ham til en morder, og måske hjælpe ham med at få en fremtid.

Premiere den 1. februar

Cold Pursuit

Actionthriller med Liam Neeson og Laura Dern (Big Little Lies). Nels er en helt almindelig mand, der arbejder som snerydder i Colorado. Men da hans søn bliver myrdet af den lokale narkobaron, begiver Nels sig ud på et hævntogt, som udløser en blodig bandekrig.

Premiere den 1. februar

Bruce den almægtige

Den selvglade reporter Bruce (Jim Carrey) er sur og misfornøjet med alt i sit liv og skyder skylden på de højere magter. Gud (Morgan Freeman) giver herefter Bruce al guddommelig magt for at se, om han kan gøre det bedre. Arbejdet som Gud er fantastisk i begyndelsen, men snart bliver det sværere.

Premiere den 6. februar

Mit liv med Liberace

Prisbelønnet virkelighedsbaseret drama med Matt Damon og Michael Douglas. Om den unge Scott Thorsons forhold til den verdensberømte entertainer Liberace. I 70'erne kommer Scott til Las Vegas og ansættes som Liberaces assistent og chauffør. I al hemmelighed bliver han også hans elsker.

Premiere den 10. februar

Serie: Code 37 - Sex Crimes

Belgisk krimiserie med 7,5 på IMDb. Med base i byen Gent, arbejder specialefterforskerne Charles, Bob og Kevin under ledelse af deres nye chef Hannah Maes. Sammen efterforsker de nogle af de mest alvorlige og brutale sexforbrydelser. Krimiserien starter ud med sagen om en ung kvinde, der bliver fundet kvalt på et hotelværelse.

Premiere den 14. februar

Serie: Bomb Girls

Dramaserie om modige kvinder under 2. verdenskrig. De byggede bomber, og med livet som indsats gik de også mod normerne i deres kamp for frihed. Når mændene går i krig, træder de normbrydende kvinder frem på fabrikkerne. Samtidig danner de et stærkt søsterskab og nyder en ny form for frihed, som de tidligere kun har drømt om.

Sådan streamer du C More

Download vores app til din smartphone, tablet, Apple TV eller Samsung Smart-TV. Du kan endda se på din computer eller bruge din Chromecast på dit TV.