• Afslut når du vil
  Afslut når du vil
  Ingen bindingsperiode
 • Download og se offline
  Download og se offline
  I ind- og udland
 • Se på flere enheder
  Se på flere enheder
  Tv, tablet og smartphone

Prøv kræfter med en ægte politisag

Ny true Crime-serie: Interrogation

I 1983 opdager Eric, at hans mor er stukket ned. Han bliver beskyldt for at have myrdet hende og sendt i fængsel. Men gjorde han det?

Du kan se alle 10 afsnit af True-crime serien Interrogation, der får 7,3 på IMDb og har Peter Sarsgaard (The Killing) på rollelisten.

Nervepirrende krimier

På C More kan du altid finde en masse anmelderroste - skandinaviske eller udenlandske krimier, mangler du en god neglebidende krimi til i aften?

Se 6 sæsoner af politikrimiserien Line of Duty

Knæk koden i nervepirrende krimiserier

Hvem tror du gjorde det? Kan du knække koden, og få styr på både motiv, metode, mulighed og gerningsperson? Med vores store udvalg af de bedste krimiserier har du rig mulighed for at gætte med foran skærmen og løse et hav af hovedbrydende mordgåder. Hos C More får adgang til en verden af gode krimiserier fra flere verdenshjørner. Stream løs allerede fra i dag.

Opdag nye krimiserier i topklasse

Uanset om du plejer at se krimiserier gennem dine fingre, i tilfælde af at det bliver for skræmmende, eller om du er som klistret til skærmen, tilbyder vi et stort og alsidigt udvalg af krimi i topklasse. Hos C More kan du blandt andet opdage et neglebidende udvalg af:

 • Britiske krimier
 • Internationale krimier
 • Nordiske krimier

Der er lagt op til flere dystre universer fyldte med mørke hemmeligheder og makabre mord, der vækker gru og skræk blandt befolkningen. Hos os kan du blandt andet blive draget ind i skræmmende og mørke svenske krimiserier, hvor den dunkle atmosfære i den grad siver igennem.

Er du også til betagende britiske krimiserier, er C More også det helt rette sted for dig. Her gemmer vi på en perlerække af nye og originale krimidramaer fra de britiske øer. Vil du derimod endnu tættere på virkeligheden, kan du også finde en god og grum true crime-serie, der er baseret på faktiske hændelser.

Stream den nye krimiserie The Drowning

En verden spækket med morbide mordmysterier

Der er budt op til masser af spænding og grufulde gerningssteder, når du begiver dig ud i vores store krimiunivers. Uanset om du bliver draget af de drabelige scener, de store mysterier, de dramatiske intriger eller en kombination af det hele, finder du hos C More et stort og altfavnende udvalg. Vores kæmpe krimisamling inkluderer både:

 • Bestseller adaptioner
 • C More Originals
 • Højtanmeldte serier
 • Prisvindende hits
 • Spritnye krimidarlinger

Hos C more er vi altid på sagen, når det kommer til at finde frem til den bedste krimiserie for dig. Lad dig friste af vores udvalgte anbefalinger, eller sæt gang i din egen efterforskning i jagten på din nye favoritkrimi. Her på siden kan du opdage rigeligt med kriminelle sager i de mange serier, som du kan være med til at opklare. Du kan også kaste dig ud i vores Originals-serier, som du kan streame eksklusivt hos C More.

Stream gode krimiserier uafbrudt

C More er din central for adskillige timers underholdning i selskab med mord og mysterier i massevis. Vi opdaterer løbende vores udvalg af krimiserier og krimifilm, så du ikke løber tør for nye muligheder for at lege en ægte sofa-detektiv. Se de nyeste sæsoner og episoder fra nordiske og internationale favoritserier, eller opdag helt nye krimiserier og originale miniserier.

Hos os kan du streame alle de gode krimiserier uafbrudt, lige hvor og hvornår du vil. Hyg dig med en fantastisk krimiserie derhjemme, eller få den intense underholdning med på farten. Du kan både downloade alle vores film og serier offline, og streame på din foretrukne streamingenhed. Opret din konto i dag, og få tilfredsstillet dit krimi-fix lige her.

Sådan streamer du C More

Download vores app til din smartphone, tablet, Apple TV eller Samsung Smart-TV. Du kan endda se på din computer eller bruge din Chromecast på dit TV.