• To streamingtjenester i én
  To streamingtjenester i én
  Med stærke BBC-krimier
 • Dansk kundeservice
  Dansk kundeservice
  Åbent hverdage 10 - 18
 • Download og se offline
  Download og se offline
  I Ind- og udland

Deltag i diskussionen på Facebook og Instagram

Vild med krimi? Svært at vælge?

Er du vild med krimiserier, men har svært ved at vælge, hvad du skal se? Med Krimiklubben får du løbende anbefalinger af de bedste krimiserier på C More. Film- og serieekspert Ann Lind Andersen håndplukker hver måned en krimiserie af høj kvalitet, som hun mener, man bare skal se.

Der vil også komme spændende anbefalinger fra andre - bl.a. fra ”Vi Elsker Serier” og fra vores egen Film- og serieredaktør. Samtidig får du eksklusiv info om C Mores krimiserier, inden det bliver offentliggjort andre steder. Få også nyt om kommende premierer på helt nye serier, sæsoner, dokumentarer og film. Se trailere for udvalgte titler, test din krimi viden af i spændende quizzer og se finurlige opslag om bl.a. Beck. Følg med på vores Facebookog Instagram, så er du automatisk med i Krimiklubben.

Klik på videoen og hør hvad Ann Lind mener om serien

Ann Lind anbefaler den 11. sæson af Vera

Ann Lind anbefaler serien med den karismatiske dame, der kaster sig ud i at løse den ene ekstremt spændende mordsag efter den anden.

Krimihistorierne er altid meget kringlede og spændende. Bedst som man (og Vera) tror, man ved, hvem morderen er – så er der altid et spændende twist som gør, at man bliver hængende til det sidste. Indtil videre kan alle krimifans hygge sig med sæson 1-11, altså 46 mordmysterier – alle i spillefilmslængde.

Klik på videoen og hør hvad Ann Lind mener om serien

Ann Lind anbefaler den nye sæson af Top Dog

Ann Lind og Krimiklubben anbefaler nu Top Dog sæson 2. Top Dog serien er baseret på Jens Lapidus' populære krimiromaner.

Advokaten Emily (Josefin Asplund) og eksfangen Teddy (Alexej Manvelov) - forenes i jagten på en eftersøgt kidnapper. Se begge sæsoner af Top Dog på C More nu.

Klik på videoen og hør hvad Ann Lind mener om serien

Ann Lind anbefaler Mord i Skærgården

En helt ny sæson af Mord i Skærgården har set dagens lys og Ann Lind sætter i Krimiklubben skarpt på, hvorfor du skal se netop denne sæson 9, der er ret unik.

Du kan nu være med til at efterforske den nye 9. sæson af Mord i Skærgården, sammen med Ann Lind på Facebook og Instagram. Du kan se alle 6 afsnit af den nye 9. sæson og flere af de foregående sæsoner.

Klik på videoen og hør hvad Ann Lind mener om filmen

Ann Lind anbefaler Beck - Noget for noget

Allerede nu kan du være med til at efterforske Beck film nummer 48, Beck - Noget for noget sammen med Ann Lind på Facebook og Instagram.

Krimiklubben går i dybden og efterforsker filmen for at se, om I sammen kan opklare det kringlede komplot. Du kan se alle de 48 Beck film med Peter Haber på C More i dag!

Klik på videoen og hør hvad Ann Lind mener om serien

Ann Lind anbefaler Reindeer Mafia

C Mores nye krimidramaserie Reindeer Mafia med blandt andre Mikael Persbrandt bliver den første, der kommer under luppen hos Ann Lind i Krimiklubben.

Et testamente overrasker og kaster efterfølgende en familie ud i en brutal magtkamp, hvor også mord står på dagsordenen. Giv din mening til kende og diskuter serien med Ann Lind på Facebook og Instagram.

Ann Lind anbefaler også

Få 2 uger for 0 kr.!

C More Film og Serier

 • Få 2 uger for 0 kr. Herefter normalpris 99 kr./md.
 • Vær med i Krimiklubben – et online fællesskab med Ann Lind
 • Største udvalg af krimiserier fra Norden & Storbritannien.
 • To streamingtjenester i 1 med Britbox
 • Nordisk streamingtjeneste – dansk kundeservice
 • Nem og overskuelig platform
 • Håndplukkede kvalitetskrimier fra hele Europa
 • Se alle sæsoner af klassikere som Beck, Vera, Hercule Poirot og mange flere
 • Afslut når du vil

Sådan streamer du C More

Download vores app til din smartphone, tablet, Apple TV eller Samsung Smart-TV. Du kan endda se på din computer eller bruge din Chromecast på dit TV.