• Afslut når du vil
  Afslut når du vil
  Ingen bindingsperiode
 • Download og se offline
  Download og se offline
  I ind- og udland
 • Se på flere enheder
  Se på flere enheder
  Tv, tablet og smartphone

Premiere den 13. maj

Manchester by the Sea

Oscarbelønnet drama med Casey Affleck og Michelle Williams. Lees bror dør pludselig- Efterfølgende viser det sig, at han har udset Lee til formynder af sin teenagesøn. Men i fødebyen står Lee også over for den tragedie, som i sin tid fik ham til at forlade sin fødeby Manchester By The Sea.

Premiere den 16. maj

Serie: Fartblinda II

Danske Peter Gantzler og Rosemarie Mosbæk laver lukrative og lyssky forretninger i 2. sæson af C More Original-serien Fartblinda, som igen har Julia Ragnarsson og Matias Varela i hovedrollerne som journalisten Bea Farkas og erhvervsmanden Peder Rooth. Den anden sæson af Fartblinda er baseret på Carolina Neuraths opfølgende bog Gränslösa.

Premiere den 17. maj

Serie: Fires

Virkelighedsbaseret dramaserie om Australiens naturbrande i 2019-20. Stærk menneskelig historie om sammenhold og overlevelseskamp under katastrofen. På rollelisten ses blandt andre Sam Worthington (Avatar) og Miranda Otto (Ringenes Herre).

Premiere den 18. maj

Serie: Devils II

Thrillerserien om en korrupt finansverden med Patrick Dempsey og Lars Mikkelsen er tilbage med endnu en sæson. I den nye sæson berøres højaktuelle emner som Brexit, Præsidentvalg i USA, Bitcoins, 5G, den verdensomspændende pandemi og tech-krig mellem Kina og USA.

Premiere den 18. maj

BritBox serien: Broadchurch

Denne kritikerroste serie finder sted i den lille by Broadchurch, et umiddelbart stille samfund, indtil det chokeres af mordet på en 11 år gammel dreng. Kriminalbetjentene Alex Hardy og Ellie Miller må afdække byens mørke hemmeligheder og opklare mordet, før samfundet sønderrives.

Premiere den 23. maj

Serie: Thou Shalt Not Kill II

Anden sæson af den italienske krimiserie, fortsætter den stædige Valeria at efterforske mordsager samtidig med, at hun kæmper med genstridige følelser fra fortiden. Valerias konfronterer sin mor en gang for alle, men kan hun stole på Lucias version af, hvad der skete?

Premiere den 23. maj

Serie: Made in Finland

Virkelighedsbaseret dramaserie om Nokia. Historien om et lille finsk elektronikfirma, der blev en global mobiltelefon-gigant. Ved historiens start er Nokia i en dyb økonomisk krise. Den interne utilfredshed med Nokias administrerende direktør vokser efter en række mislykkede forsøg på udvidelse. Samtidig skitserer ingeniøren Risto Salminen en mobil, der kan ændre alt.

Premiere den 25. maj

BritBox serie: Anne

BritBox dramaserie baseret på den værste stadiontragedie i britisk historie. En mors kamp for retfærdighed for sin søn, som døde i Hillsborough-tragedien.

Premiere den 1. juni

Sing Street

Prisbelønnet drama om 1990'ernes Dublin i en dyb økonomisk krise. Teenageren Conors forældre flytter ham fra en komfortabel privatskole til en rå folkeskole i byen, hvor den frembrusende 14-årige starter et band. Han får gode råd fra sin storebror, som har styr på tonerne. Conor begynder at komponere numre, og glambandet finder sin egen lyd.

Premiere den 2. juni

Red 1 og 2

I actionkomediefilmene Red og Red 2 følger vi Frank, Joe, Marvin og Victoria som engang var CIAs bedste agenter. Men de hemmeligheder, de engang kendte til, har lige aflyst pensionen og gjort dem til CIAs vigtigste mål. De tvinges til at finde de gamle arbejdsredskaber frem igen og bruge deres samlede evner og erfaring til at holde sig i live.

Premiere den 3. juni

Now You See Me 1 og 2

I actionfilmene Now You See Me 1 og 2, møder du de fire talentfulde illusionister optræder i Las Vegas og afslutter deres show med at røve en bank - tilsyneladende i virkeligheden. FBI-agenten Dylan Rhodes sættes på sagen, men jo mere han dykker ned i den, jo mere forvirret bliver han. Er banken overhovedet blevet røvet? Og hvem snører egentlig hvem?

Premiere den 4. juni

Sicario

Anmelderrost actionthriller af Denis Villeneuve (Dune, Blade Runner 2049). Den idealistiske FBI-agent Kate (Emily Blunt) rekrutteres af lederen af en taskforce til at forsøge at fange en narkobaron. Hun tager på en livsfarlig mission, som tvinger hende til at sætte spørgsmålstegn ved alle sine værdier.

Premiere den 6. juni

Serie: Killer by the Lake

Efterfølgeren til den franske krimiserie Vanished by the Lake. Politibetjentene Lise og Clovis er gift og bor nu sammen med deres lille søn i den idylliske alpeby Annecy. Da to kvinder i løbet af kort tid bliver fundet myrdet i området, indser parret dog hurtigt, at en seriemorder er på vej.

Premiere den 6. juni

Serie: MacGruber

Stjernespækket parodi på kultserien MacGyver. Efter et langt fængselsophold løslades MacGruber endelig og genforenes med sin lejesvende, Vicky St. Elmo og Dixon Piper. MacGruber tænker nu kun på at tilintetgøre sin ærkefjende, Enos Queets.

Sådan streamer du C More

Download vores app til din smartphone, tablet, Apple TV eller Samsung Smart-TV. Du kan endda se på din computer eller bruge din Chromecast på dit TV.