• Se på flere enheder
  Se på flere enheder
  Tv, tablet og smartphone
 • Download og se offline
  Download og se offline
  I ind- og udland
 • Afslut når du vil
  Afslut når du vil
  Bliv så længe det passer dig

Premiere den 27. september

Serie: The Capture sæson 1-2

Anmelderost og aktuel britisk thrillerserie med Holliday Grainger, om overvågning og misinformation. Kriminalkommissær Rachel får mistanke om en konspiration, da en mistænkt kidnapper hævder at være offer for falske videobeviser. I 2. sæson havner Rachel i en konspiration med mordere og manipulerede nyheder. Alt tyder på, at store tech-virksomheder står bag, men hvem kan Rachel stole på?

Premiere den 28. september

Serie: Married to a Psychopath

Intens dokumentarserie fortæller den sande historie om kriminalkommissær Charles Henrys største bedrift. Henrys karriere var lang og succesfuld, men hans største bedrift som betjent var, da han fangede Malcolm Webster. Webster myrdede sin første hustru, Claire Morris, i 1994, og han forsøgte at myrde sin anden hustru, Felicity Drumm, i New Zealand i 1999.

Premiere den 28. september

Serie: Appropriate Adult

Virkelighedsbaseret og prisvindende krimiserie om seriemorderparret Fred West og hans hustru. Serien fokuserer på tiden, fra parret anholdes i februar 1994, til Fred West begår selvmord i et fængsel i Birmingham nytårsdag 1995. Emily Watson spiller Janet Leach, kvinden som fik til opgave at forhøre West.

Premiere den 2. oktober

Dokumentar: Who Killed The KLF

Den excentriske duo The KLF, et af 90'ernes største bands, der fyldte dansegulvene med klassiske hits som "3 A.M. Eternal", "Last Train to Transcentral" og "Justified and Ancient". De havde succes over hele verden, men skulle så implodere på legendarisk vis. Set i bakspejlet er de blevet beskrevet som "en årti gammel kunstjoke, som verden kort forvekslede med et popband."

Premiere den 2. oktober

3 x Dan Brown mysterier

Se eller gense filmatiseringerne af Dan Browns bestseller-serie om historikeren Robert Langdon (Tom Hanks) i Da Vinci mysteriet, Engle & dæmoner og Inferno. Da et bizart mord med tråde til et af Leonardo Da Vincis værker finder sted på Louvre, bliver Robert Langdon suget ind i et virvar af historiske hemmeligheder.

Premiere den 3. oktober

Serie: Kingdom sæson 1-3

Amerikansk dramaserie om om familie, loyalitet, ære, begær og forræderi. Alvey og kæresten Lisa driver et hårdt prøvet MMA-træningscenter i Venice, Californien, men de har store forhåbninger til, at Alveys søn Nate snart vil avancere til de store ligaer og vende tingene. I mellemtiden dukker Lisas eks, den berygtede superstjerne Ryan Wheeler, op i deres liv og foreslår et samarbejde.

Premiere den 5. oktober

Serie: Rillington Place

Virkelighedsbaseret krimiserie om Storbritanniens berygtede seriemorder John Christie, som i 1940'erne og 1950'erne myrdede mindst 8 mennesker. Da Christie (Tim Roth) og hans kone genforenes efter ni års adskillelse, flytter de ind i huset på 10 Rillington Place i Notting Hill, London, men snart begynder ægteskabet at slå revner.

Premiere den 5. oktober

Serie: The Long Call

Den britiske krimiserie baseret på Ann Cleeves bedst sælgende roman. Kommissær Matthew Venn vender tilbage til sin hjemby for at deltage i sin fars begravelse og for at opklare en mordsag. En person bliver fundet død på en strand i landsbyen, og der er ingen vidner eller spor. Der ser heller ikke ud til at være noget motiv til drabet. Men landsbyen rummer nogle mørke hemmeligheder.

Premiere den 6. oktober

Serie: In the Dark

Krimiserie er produceret af Ben Stiller. Den unge kvinde Murphy har destruktive vaner og en forkærlighed for cigaretter og tilfældig sex. Hun er også blind. Da hun en dag er ude og gå en tur, finder hun sin bedste ven, Tyson, død i en gyde. Da politiet ankommer, er liget væk. Murphy er knust over ordensmagtens manglende engagement og beslutter sig for at tage sagen i egen hånd.

Premiere den 10. oktober

Serie: Headhunters

Ny C More Original serie med absurde og komiske indslag frit baseret på Jo Nesbøs bestseller Headhunterne. Vi følger manipulatoren Roger Browns under hans første tid som headhunter. Roger har lige fået job på et eksklusivt rekrutteringsbureau, da han forelsker sig i Diana, og indser, at han har brug for hurtige penge for at vinde hendes hjerte. Løsningen bliver at forsøge sig som kunsttyv.

Sådan streamer du C More

Download vores app til din smartphone, tablet, Apple TV eller Samsung Smart-TV. Du kan endda se på din computer eller bruge din Chromecast på dit TV.