• Afslut når du vil
  Afslut når du vil
  Ingen bindingsperiode
 • Download og se offline
  Download og se offline
  I ind- og udland
 • Se på flere enheder
  Se på flere enheder
  Tv, tablet og smartphone
Få 2 uger for 0 kr.!

C More

 • Dansk og internationalt indholdNye film og serier hver uge
 • Krimiserier i verdensklasseAnmelderroste krimier
 • Alle børnenes favoritterTegnefilm og serier for hele familien
 • Download og se offlineSe film og serier på alle dine enheder
 • Normalpris 99 kr./md.Ingen bindingstid - afslut når du vil
Særtilbud

29 kr./md i 6 mdr.

 • Fuld adgang til film og serierStream på alle dine enheder
 • Dansk og internationalt indholdNye film og serier hver uge
 • Min. pris i bindingsperiode 174 kr. Efter endt bindingsperiode overgår abonnement til normalpris, såfremt brugeren ikke selv opsiger det.
 • Tilbuddet gælder frem til 27. feb. 2022

Sådan streamer du C More

Download vores app til din smartphone, tablet, Apple TV eller Samsung Smart-TV. Du kan endda se på din computer eller bruge din Chromecast på dit TV.

Kom i julestemning med julefilm

Glæder du dig hver evige eneste år til den store december højtid fyldt med hygge, familie, gaver og forhåbentligt også sne? Med julefilm hos C More kan du varme op til den kommende juletid eller nyde december måned i selskab med juleunderholdning i topklasse for hele familien. Stream både velkendte juleklassikere, nyfortolkninger af gamle julefortællinger eller nye og originale julefilm hos os. Start julemagien lige her.

Find julefilm for hele familien hos C More

For mange er der nærmest intet som en god julefilm. Dette er uanset, om du er barn, teenager eller voksen. Med en helt særlig blanding, der som regel indebærer hjertevarmende fortællinger, elskværdige individer og vidunderlige juleeventyr, er det svært ikke at forelske sig i de mange gode julefilm. Hos C More har du mulighed for at finde en perlerække af udvalg julefilmperler, som I alle vil elske. Opdag blandt andet:

 • Juleeventyr
 • Julefamiliefilm
 • Julekomedier
 • Juleromantik

Her på siden kan du både finde live-action film og animationsfilm, der er præget af den fortryllende og travle december måned. Du har sikkert allerede set de fleste julefilm, men som så mange andre juletraditioner, holder du sikkert ved dine yndlingsjulefilm år for år. Om du er til romantiske julefilm, hektisk juleaction, sjove julekomedier eller vil opleve andre alternative julefilm, kan du finde noget for dig lige her.

Mission red julen

Selvom mange julefilm deler flere fællestræk, stopper underholdningen aldrig med at være i top. Det overordnede tema i adskillige julefilm er som regel også klar og tydelig: red julen for enhver pris. Dette kan enten være en verdensomspændende mission eller en mindre, men stadig vigtig mission, der holder sig til hjemmets vante rammer og den nærmeste familie. Det handler både om at finde sig selv og den gode og varme julestemning.

Der er også lagt op til vilde juleeventyr og møder med Julemanden og alle hans hjælpere. Oftest kastet tilfældigt ind i et sandt julekaos møder vores hovedperson en helt ny verden, som vedkommende før knap havde turde drømme om. Dog er julen tit truet af eksempelvis mørke kræfter, manglende juleglæde eller forhold, der sætter Julemanden ud af spillet. Kun vores centrale helt eller heltinde kan redde julen.

Stream de bedste julefilm hos C More

Hvis du er på jagt efter de bedste julefilm, er du landet det helt rette sted. Hos C More er vi også vilde med julen og ikke mindst de mange gode julefilm. Derfor kan du hos os opleve en perlerække af de bedste julefilm, du skal se. Vi opdaterer også løbende vores udvalg, så du har mulighed for at vende tilbage hvert år med nye film til at få dig i julestemning.

Er I på vej på juleferie, eller mangler i god juleunderholdning til hyggen væk hjemmefra? Med C More kan du downloade og se samtlige titler offline, så du altid kan have underholdningen med på farten til enten børnene eller familien. Vi ønsker jer alle en glædelig jul og en dejlig juleunderholdning foran skærmen for både store og små.